Studenten minilening

Studeer jij aan een MBO, HBO of universiteit en zoek je een studenten minilening? Je STUFI is geld waard! Sluit hier vandaag nog een lening af en je ontvangt vandaag geld. Zie het als een voorschot op je STUFI.

De studenten minilening omdat de overheid onderwijs geen prioriteit vindt

Studeren is de leukste tijd van je leven! Tijdens je studie ga je een intellectuele en sociale ontdekkingstocht maken waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Studeren kost echter ook geld. Helaas geeft de Nederlandse overheid onderwijs geen hoge prioriteit: in de nabije toekomst zal studiefinanciering tot het verleden behoren en zal het sociale leenstelsel worden geïntroduceerd. Het moge duidelijk zijn dat studeren geld kost:

–          Huur

–          College geld

–          Boeken

–          Uitgaan

–          Geld voor cadeaus, sparen voor vakantie etc.

Studiefinanciering is helaas niet altijd toereikend voor al je financiële verplichtingen. De vraag is: hoe kun je een extra financieel steuntje in de rug krijgen zonder teveel gedoe?

De studenten minilening: extra financiële ruimte als je het even krap hebt

Het antwoord op de zonet gestelde vraag is simpel: sluit een studenten minilening af! Een studenten minilening is een lening waarbij je in 5 minuten een lening aanvraagt via internet. Bij deze minilening kun je vanaf 50 euro lenen tot ongeveer 1000 euro.

Een groot voordeel van deze studenten minilening is de snelheid waarmee het geld naar je wordt overgemaakt: na goedkeuring van je aanvraag wordt binnen een minuut of 10 a 20 het geld reeds naar je overgemaakt.

Met deze studenten minilening kun je dus in een zeer korte tijd aan extra financiële ruimte komen.

Ja maar ik heb toch te weinig inkomen voor een lening?

Dat beeld is onterecht: je ontvangt studiefinanciering. En dat kan gezien worden als een betrouwbare bron van inkomsten. Daarnaast heb je wellicht een bijbaantje.

Speciale aanbieding: tijdelijk GEEN RENTEKOSTEN bij een studenten minilening

Je leest het goed: er geldt momenteel een tijdelijke actie waarbij je geen rentekosten betaalt bij je studenten minilening. De enige voorwaarde is dat je dat de lening binnen de gestelde looptijd aflost. Als je dus de minilening afsluit en je weet dat je een paar dagen daarna weer je studiefinanciering krijgt, dan kun je die weer gebruiken om je minilening af te lossen.

Ook in het weekend een studenten minilening aanvragen?

Aanvragen kan zeven dagen per week, elk uur van de dag. Doe je je aanvraag op maandag tot en met zaterdag, dan heb je als voordeel dat er een helpdesk aanwezig is die je eventuele vragen kan beantwoorden.

IK BEN STUDENT EN WIL GRAAG VANDAAG NOG EXTRA GELD OP MIJN REKENING KLIK DAN HIER EN DOE JE AANVRAAG IN 5 MINUTEN

http://nl.wikipedia.org/wiki/Student