Snel Geld Lenen Zonder Bankafschrift

Dag beste lezer, ook jij kunt snel geld lenen zonder bankafschrift – via internet! Jij kunt snel lenen zonder papierwerk => aanvragen = 5 minuten werk! Zonder poespas kun jij vandaag nog 50, 150, 350, 500, 750 of zelfs 1000 euro aanvragen!

Snel geld lenen zonder bankafschrift doe je met een kleine lening

Help, hoe regel ik snel geld op mijn rekening? Dat probleem valt goed op te lossen vandaag de dag, dankzij een innovatieve oplossing die het mogelijk maakt dat je geld kunt lenen via internet. Wat heb je hiervoor nodig? Een internetverbinding en je handen. Pak dus je smartphone, je tablet of je computer en zoek snel de site op van de zogenaamde kleine lening afsluit. Een kleine lening is bedoeld zoals de naam al suggereert, voor snel kleine geldbedragen lenen. Snel geld lenen zonder bankafschrift doe je dus met een kleine lening.

Ok, dat klinkt als snel lenen. Maar ik wil snel geld lenen zonder bankafschrift!

Bij de kleine lening moet je – net zoals bij elke andere lening – een aantal bewijzen versturen naar de aanbieder. Die bewijzen hoef je echter niet met de post te versturen. Dat geldt ook voor het bewijs van een bankafschrift. Je kunt in sommige gevallen ook een screenshot maken van je bankafschrift. Hoe dit werkt? Simpel: er zit een knop op je toetsenbord, meestal rechtsboven, waarop staat ‘printscreen’. Dat betekent: maak een afdruk van je scherm. Je moet dus inloggen in je internetbankieren en dan op die knop drukken. Vervolgens open je Word op je computer en druk je op de 2 toetsen ‘control V’ (tegelijktijdig). Als het goed is zie je dan een afdruk (screenshot) van je internetbankieren in Word. Je slaat vervolgens het Word bestandje op. Nu heb je een digitaal bewijs van je bankafschrift. Dat bestandje, samen met een scan van je paspoort of ID-kaart & een recent loonstrookje (ook digitaal) stuur je naar de aanbieder van kleine leningen. Die gegevens, in combinatie met het online aanvraagformulier, zal beoordeeld worden door de aanbieder. Het hele proces klinkt lang, maar in de praktijk kun je dit in een paar minuutjes invullen en e-mailen. Snel geld lenen zonder bankafschrift hoeft dus niet lang te duren.

Is er ook een andere manier als ik snel geld lenen zonder bankafschrift zoek?

Een andere richting is dat je vraagt of iemand anders de lening voor je afsluit. Die persoon moet dan wel een inkomen hebben en goedgekeurd worden door de aanbieder van kleine leningen.

Kan ik ook een kleine lening zonder loonstrook afsluiten?

Dit hangt af van de aanbieder waar je de kleine lening aanvraagt. Bij veel aanbieders van kleine leningen eist men een inkomen en dus een (digitaal) bewijs daarvan in de vorm van een salarisstrook. Er zijn ook aanbieders geweest waarbij er mogelijkheden waren om zonder loonstrook geld te lenen. Het beste wat je kunt doen is dit even te vragen aan de kleine lening aanbieder.

Ik wil graag in 5 minuten een lening aanvragen en zo snel mogelijk geld op mijn rekening ontvangen!