Minilening vanaf 18 jaar

Zoek jij een minilening vanaf 18 jaar en ben je beu van al die afwijzingen? Ook jij kunt direct een minilening vanaf 18 jaar afsluiten! Geld lenen zonder loonstrook: het kan! Hiermee kun je snel geld lenen binnen 10 minuten. Snel geld lenen zonder inkomen is prima te doen. Ook als je 18, 19 of 20 bent!

Minilening vanaf 18 jaar

De meeste leningen kun je met gemak afsluiten vanaf je 18e. Bij minileningen is dat helaas niet altijd het geval. Bij enkele aanbieders moet je minimaal 21 jaar. Dat is nogal flauw, want volgens de wet ben je volwassen vanaf je 18e.

Ondanks afwijzingen elders bestaat een minilening vanaf 18 jaar

De minilening wordt ook aangeboden voor mensen die 18 jaar zijn. De uitdaging is dat je deze aanbieders niet zo snel vindt. Je moet dus wel eventjes zoeken. Gelukkig vind je ze snel omdat ze ook adverteren.

Wat voor bedragen kun je afsluiten met een minilening vanaf 18 jaar?

Denk aan de volgende mogelijkheden:

–          Je beltegoed is op en je hebt snel 50 euro nodig

–          Je wilt een nieuwe smartphone kopen a 200 euro

–          je salaris is te laat en je moet je huur betalen a 350 euro

In principe kun je tot duizend euro lenen.

Ik wil graag iets kopen op internet waar ik meer dan 1000 euro voor nodig heb. Kan ik ook meer dan 1000 euro lenen met een minilening?

Ja, dat kan. Je kunt maximaal bij 1 aanbieder tot 1000 euro lenen. Je kunt op dat moment ook een minilening afsluiten bij een andere aanbieder. Zo kun je – als je aanvraag wordt goedgekeurd – waarschijnlijk wel 2000 euro lenen.

Hoe vaak kan ik een minilening aanvragen?

Zo vaak als je wil. Per keer kun je 1x een minilening afsluiten per aanbieder.

Wat moet ik doen als ik afgewezen wordt?

Gewoon bij een andere aanbieder het proberen. De minilening aanbieders werken niet samen, dus als je ergens bent afgewezen hoeft een andere aanbieder daarvan niet op de hoogte te zijn.

Ik heb geen zin in gedoe met papieren en lang wachten. Kan ik sneller geholpen worden?

Bij een minilening hoef je je daar geen zorgen om te maken. Men begrijpt dat je het druk hebt en dat je niet zit te wachten op allemaal gedoe en poespas. De lening aanvraag doe je via internet, je hoeft dus niks op te sturen of dagen te wachten.

Ik studeer en heb alleen studiefinanciering. Kan ik daarmee ook lenen?

Ja, bij sommige aanbieders kan dat. Je kunt je STUFI gebruiken als bewijs van inkomen.

Ik heb een vraag over die minilening, kan ik ook bellen?

Ja, de minilening aanbieders hebben contactgegevens met telefoonnummer. Je kunt ze telefonisch bereiken op maandag tot en met zaterdag, snel geld lenen binnen 10 minuten, snel geld lenen zonder inkomen, zonder loonstrook