Minilening van 100 aanvragen zonder loonstrook

Ben jij hard aan het werk, maar helaas niet helemaal wit? Dan is het lastig voor jou om geld te lenen. Voor vele leningen moet je namelijk in het bezit zijn van een loonstrookje.

Op basis van een loonstrookje wordt namelijk veelal bepaald dat voor bedrag jij maximaal kunt lenen. Dit bedrag is inkomensafhankelijk omdat je het geleende bedrag vaak al op korte termijn moet terugbetalen.

Wanneer je zwart werk doet betekent het niet dat je niet genoeg geld hebt om een lening terug te betalen, maar je hebt ook geen bewijs dat je dat wel kunt.

Om het toch ook voor deze mensen mogelijk te maken om geld te lenen hebben vele leningverstrekkers een nieuwe manier van lenen geïntroduceerd.

Bij deze manier van lenen is het niet meer nodig om een loonstrookje te laten zien als bewijs van inkomsten. Je kunt in dat soort gevallen ook iemand borg laten staan voor jou.

Dit houdt in dat de persoon die voor jou borg staat wel moet beschikken over een bewijs van inkomsten. De leningverstrekkers zijn er dan zeker van dat zij het uitgeleende geld plus de rente terug krijgen.

Wanneer je iemand zoekt om voor jou borg te staan is het verstandig iemand te kiezen die jouw financiële situatie begrijpt en vertrouwen in jou heeft dat jij het zelf kunt terugbetalen.

Mocht niemand van je vrienden of familie daarvoor in aanmerking komen dan is het nog steeds niet geheel onmogelijk om een lening af te sluiten.

Wanneer je namelijk over een uitkering beschikt, maandelijks studiefinanciering of kinderbijslag krijgt dan kun je ook gebruik maken van een lening.

De hoogte van het bedrag dat je kunt lenen is dan wel een stuk minder hoog. 100 euro kun je dan met gemak aan vragen, meer geld wordt al snel een probleem.

Het enige wat je moet doen om het geld te krijgen is een bankafschrift sturen waarop is te zien dat jij maandelijks een x bedrag ontvangt van de overheid.