Minilening in het weekend

Is het zaterdag of zondag en wil je een minilening in het weekend? Vraag direct een minilening in het weekend aan zonder gezeur! Geld lenen op zaterdag of zondag: er zijn nu mogelijkheden, dus vraag een lening aan in het weekend.

Minilening in het weekend

Herken jij jezelf in het volgende?

–          Het is zaterdagochtend, je wordt wakker, checkt je saldo en je hebt onverwachts te weinig geld op je rekening! Dat is balen, want vandaag heb je geld nodig (150 euro) omdat je plannen hebt. Je wilt overdags iets leuks doen met je vrienden en s ’avonds stappen.

–          Je gaat zaterdagmiddag even online shoppen en ziet dan een hele gave laptop van 350 euro. Deze wil je echt online kopen. Helaas wordt er een BKR check gedaan en je wordt geweigerd.

–          Je gaat dit weekend verhuizen. Dan blijkt dat je ineens borg moet betalen bij het huren van een verhuiswagen (€ 500). Dat geld heb je niet op je rekening.

De rode draad in deze voorbeelden is dat het weekend is en dat je heel snel direct geld nodig hebt. Hoe ga je hieraan komen? Je vrienden of familieleden kun je niet altijd om hulp vragen. Banken zijn dicht. En als je een slechte BKR registratie hebt dan kun je in ieder geval niet terecht bij de banken.

De minilening in het weekend is de oplossing

De enige echte oplossing voor jouw probleem is de minilening in het weekend. Deze super prettige mini lening is precies voor de situaties waarin je in het weekend heel snel geld wilt aanvragen.

Bij de minilening in het weekend doe je een aanvraag via internet. Op zaterdag kun je zelfs de minilening aanbieder bellen omdat ze dan telefonisch ook bereikbaar zijn.

Met deze minilening in het weekend kun je al lenen vanaf 50 euro. Je kunt elk bedrag tussen de vijftig euro en duizend euro zonder poespas lenen.

Bij een minilening in het weekend GEEN BKR toetsing!

Dit is goed nieuws voor als je bij het BKR geregistreerd staat: er is dus geen BKR toetsing. Normaal gezien duurt het 5 jaar voordat je van je BKR afkomt (en dan gaan we ervan uit dat je geen verdere schulden hebt in die 5 jaar). 5 jaar is wel heel lang en dat is daarom heel fijn dat ze bij de minilening in het weekend die BKR toetsing overslaan.

Kan ik ook meer dan 1000 euro aanvragen in het weekend?

Bij de meeste minilening aanbieders kun je tot maximaal 1000 euro aanvragen per keer. Wat moet je doen als je meer dan 1000 euro vandaag nog wil aanvragen? Je kunt bij verschillende aanbieders tegelijkertijd een minilening aanvragen. Ze controleren niet elkaars aanvragen, dus ze weten ook niet van elkaar dat je al een minilening hebt lopen.

Kortom: ja, je kunt gemakkelijk een minilening in het weekend aanvragen. Dat kan sowieso tot 1000 euro. Heb je meer nodig, dan kun je bij meerdere aanbieders een minilening aanvragen.

JA IK WIL GRAAG EEN MINILENING IN HET WEEKEND AANVRAGEN!