Lening zonder inkomen

Een lening zonder inkomen, ja dat bestaat! Met uitkering of WW kun je vandaag geld lenen, vanaf 50 euro tot 1000 euro. Met deze minilening zonder papieren kun je geld lenen zonder loonstrook. Hiermee kun je snel lenen zonder papieren met of zonder uitkering. Ook voor kleine bedragen zoals 350 euro of 600 euro.

Wat is geen inkomen precies?

Een inkomen is geld wat ontvang op je rekening. Dat kan tijdelijk zijn, als je bijv. via het uitzendbureau werkt, of meer structureel, als je bijv. een vast contract hebt bij een werkgever.

Een uitkering is ook een vorm van inkomen. Alimentatie ook. Pensioen kan ook gezien worden als een vorm van inkomen.

Met een inkomen kun je makkelijker aan geld komen dan als je geen inkomen hebt. Toch bestaat er een groeiende behoefte bij de mensen die geen inkomen hebben om snel geld te mogen lenen.

Wil jij een lening zonder inkomen?

Als je even geen inkomen hebt maar wel geld nodig hebt dan lijkt het een lastige situatie. Toch zijn er mogelijkheden om geld te lenen zonder inkomen. Je kunt een lening zonder inkomen afsluiten op internet. Dit heet een minilening zonder loonstrook. Deze mogelijkheid bestaat recent en wordt steeds vaker gebruikt in Nederland, maar ook in België.

Minilening zonder inkomen, hoe werkt dat precies?

Deze lening zegt het eigenlijk al; zonder loonstrook kun je geld lenen. Bij deze lening selecteer je eenvoudigweg op een internetsite hoeveel geld je nodig hebt.

Je kiest het bedrag en vult daarna je NAW gegevens in, waarna je nog even een kopie van je paspoort/ID mailt.

Nadat je lening is goedgekeurd ontvang je snel geld; in 10 a 20 minuten staat het geld op je rekening.

Ik heb nog andere leningen, kan ik een lening zonder inkomen?

Je bent niet de enige; de meeste mensen die een mini lening zonder loonstrook afsluiten hebben al wat leningen lopen. Dat is niet ernstig, want de meeste Nederlanders hebben meer dan 1 lening. Een hypotheek is bijv. een lening, maar roodstaan bij je bank ook al. Dus, meerdere leningen komen vaak voor.

Een lening zonder inkomen, hoeveel kan ik lenen?

Tot duizend euro kun je dezelfde dag nog lenen bij een mini lening zonder inkomen. Heb je meer dan 1000 euro nodig? Dan kun je iemand anders vragen om ook een minilening zonder inkomen af te sluiten. Samen kun je hiermee tot wel 2000 euro afsluiten binnen 10 minuten. Veel sneller dan dit bestaat niet.

Afgewezen bij diverse leningsites?

De weg naar geld lenen is eentje die af en toe hobbelig is. Het komt voor dat je soms niet gelijk een lening krijgt bij de ene aanbieder. Toch hoef je de moed niet op te geven. De verschillende lening aanbieders van kleine leningen hebben geen systemen die met elkaar ‘praten’. Kortom, ze weten niet van elkaar dat jij bij een bepaalde afgewezen bent. Het advies luidt daarom om bij afwijzing een aanvraag te doen bij een andere. Hiermee neemt de kans toe dat jij ondanks afwijzing alsnog vandaag een geldbedrag op je rekening ontvangt.